De zorg verandert, ook voor zorgverleners. De toenemende eis aan patiënten en clienten om zelfstandiger te bewegen binnen de zorg, maakt het steeds belangrijker voor zorgverleners om goed vindbaar te zijn.

JouwZorg helpt zorgzoekers om de juiste zorg te vinden: zorg die goed aansluit bij specifieke zorgvragen. Wij helpen je om gevonden te worden en je professioneel en aantrekkelijk te presenteren. Een bedrijfsprofiel aanmaken op JouwZorg is gratis. Wil je meer mogelijkheden om je bedrijfsprofiel te presenteren, dan kun je kiezen voor een Premium pakket.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel aan en je krijgt direct toegang tot een aantal handige functies:

Dit is het Free pakket

Je krijgt toegang tot je eigen beheeromgeving en kunt direct informatie aanpassen.

Je krijgt extra ruimte om algemene informatie aan te vullen.

Je contactgegevens worden op je bedrijfsprofiel getoond.

Bezoekers kunnen met één druk op de knop direct een afspraak bij aanvragen.

Meld je nu aan voor een Free-pakket

Premium: al vanaf 9,95 per maand

Ons Premium pakket biedt meer mogelijkheden om je te presenteren op JouwZorg. Je kunt bijvoorbeeld eigen foto’s plaatsen, linken naar je website, een brochure plaatsen en meer. Zo word je gemakkelijker gevonden, beter gewaardeerd en kan er snel en gemakkelijk contact met je op worden genomen.

Daarnaast bieden wij extra diensten om je te helpen je online beter te presenteren. Foto’s en film op locatie, interviews, een eigen website en nog veel meer.

Je geniet al van de Premium voordelen vanaf € 9,95 euro per maand.

Ja, ik wil meer weten over de premium opties