HierHebikPijn.nl

Hierhebikpijn.nl is een initiatief van fysiotherapeuten om te voorzien in de toenemende vraag naar online informatie over lichamelijke klachten en blessures. De website biedt de grote groep aan online zoekende patiënten betrouwbare informatie over fysiotherapeutisch gerelateerde klachten.

Fysiotherapie check

De door hierhebikpijn.nl gelanceerde fysiotherapie check is uniek in Nederland. Een geavanceerd systeem van vragen en zelftests vergelijkt de lichamelijke klachten met tientallen fysiotherapeutische aandoeningen en blessures. Na de check verschijnt een overzicht van aandoeningen die mogelijk ten grondslag liggen aan de klachten. Over elke aandoening is een artikel te lezen met uitgebreide informatie.

Een overzicht van met de website samenwerkende fysiotherapiepraktijken maakt het mogelijk meteen een afspraak te maken. Of het nu gaat om pijn aan je knie, schouder, enkel, rug of elleboog; Hierhebikpijn helpt je op weg!

Direct naar Hierhebikpijn.nl

Ook partner worden?

Als Partner van JouwZorg, geniet je van een aantal interessante voordelen. Maandelijks vinden tienduizenden bezoekers ons platform. Van die traffic maak jij dan ook gebruik. Daarnaast krijgen al onze partners korting op onze Premium-pakketten. Een partnership met JouwZorg is een partnership met een A-merk dat dagelijks groeit.

Interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.