JouwZorg

Want zorg moet simpel zijn

CONTACT
Icon

AANGENAAM

Wij zijn JouwZorg. Wij bedienen consumenten en zorgverleners met aan zorg gerelateerde diensten. Met onze webshops en zorgzoeker, maken wij zorg gemakkelijker en inzichtelijker.

Michiel Karssen
Michiel KarssenCEO
Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar manieren om zaken gemakkelijker te maken. Zeker in de zorg, is er wat dat betreft nog veel winst te behalen. Met JouwZorg willen we de zorgmarkt transparanter maken voor consumenten en zorgverleners helpen om datzelfde te doen.

Het internet fascineert me. Maar vooral hoe het voorheen complexe zaken, weer dichter bij mensen kan brengen. Op het snijvlak tussen mens en techniek, zoek ik naar oplossingen voor de uitdagingen waar we allemaal mee te maken krijgen.

Xaviera Ringeling
Xaviera RingelingCCO/CTO
Ook in de zorgmarkt is communicatie van groot belang. Iedereen in Nederland krijgt te maken met de zorg en de uitdaging is dan ook om iedereen in staat te stellen zo zelfstandig mogelijk daar een weg in te vinden.

Het belang van de zorg kreeg ik met de paplepel ingegoten, toen mijn vader het traject leidde om (in het buitenland) een ziekenfondssysteem in te richten. Nu ik communicatie, techniek en zorg bij elkaar kan brengen, combineer ik dat met een passie voor mensen.

Over JouwZorg

De zorg wordt steeds complexer en van consumenten wordt steeds meer zelfstandigheid gevraagd. Een mooi streven, maar daarvoor is het van belang dat de zorgmarkt gemakkelijk te doorgronden is. Met JouwZorg bieden we een altijd groeiend aantal diensten, die daar aan bijdragen. Van voordelige en betrouwbare webshops voor medische hulpmiddelen tot een zorgzoeker die consumenten leidt naar de allerbeste passende zorg.

  • De consument staat op nummer 1

  • Wij helpen zorgverleners zodat zij consumenten optimaal kunnen bedienen

  • Wij dragen bij aan transparantie in de zorgmarkt

In het kort

JouwZorg maakt de zorgmarkt transparanter en toegankelijker voor iedereen.

Met JouwZorg dragen we bij een een grotere mate van zelfstandigheid van consumenten, door zorgverleners bij te staan met diensten en producten die het voor hen gemakkelijker maken om hun klanten en patiënten te bedienen.

JouwZorg gebruikt innovatie en kennis van de zorgmarkt om diensten en producten te realiseren die bijdrage aan de zelfstandigheid van consumenten, transparantie van de zorgmarkt en gemak voor zorgverleners.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over wat JouwZorg voor je kan betekenen? Of heb je zelf een idee dat je met ons wilt bespreken? Neem dan contact met ons op!