Kiesvoorjezorg.nl

Wat vind je nou de beste zorg? In een domein dat steeds complexer wordt en waar tegelijkertijd steeds meer zelfstandigheid wordt gevraagd van consumenten, is die vraag meer dan ooit belangrijk.

Wij denken dat de beste zorg, zorg is die perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Dat zit in meer dan de expertise van de specialist. Dat zit soms in praktische zaken: biedt de zorgaanbieder ook behandeling aan huis aan of hoe zit het met de parkeerfaciliteiten. En soms wil je gewoon weten welke behandelingen worden geboden en met wat voor type instelling je te maken hebt.

Kortom: jij bepaalt precies wat voor jou de beste zorg is en KiesvoorjeZorg helpt je daarbij.

Wij zijn jouw zorgassistent!

Dit doen we voor zorgverleners

Voor consumenten is het steeds lastige om de weg te vinden in het zorgdomein. Dat is niet alleen voor hen lastig, maar ook voor zorgaanbieders. Want ook jij wilt de juiste zorg aan de juiste persoon kunnen bieden. KiesvoorjeZorg helpt je daarbij door je de ruimte te bieden om je op ons platform te presenteren en onze bezoekers de mogelijkheid te bieden heel specifiek naar zorg te zoeken.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je profiel helemaal in en aan te vullen, zodat duidelijk is wat je biedt en hoe. Zo brengen we vraag en aanbod op voor consumenten en zorgverleners, gemakkelijke wijze bij elkaar. Zorg moet duidelijk zijn, dat is voor iedereen belangrijk.

KiesvoorjeZorg in het kort

We worden gevonden

20.000+ bezoekers per maand

En gebruikt

Onze bezoekers bekijken gemiddeld 3.2 pagina’s per bezoek. Zo weten we dat ze betrokken zijn bij ons platform en er ook praktisch wat aan hebben.

Zet jezelf op de kaart

Profesisoneel en zonder zorgen

Met een eigen profiel

Bijna 1000 zorginstellingen kozen al voor een professioneel profiel bij KiesvoorjeZorg. Met eindeloos veel mogelijkheden om jezelf te presenteren.

Shop ook medisch

Specialistische artikelen met gemak in huis

Voordelig en gemakkelijk

In onze webshop vind je specialistische en handige artikelen. Bestellen doe je snel en gemakkelijk. Geniet ook van voordelige aanbiedingen.

Premium

Wave

Interesse in een Premium Profiel? Maximaliseer je impact en maak een premium account aan op KiesvoorjeZorg.nl

MAAK ACCOUNT AAN

Partner worden?

Wave

Interesse in een partnership met JouwZorg? Andere instanties gingen je al voor.

MEER INFORMATIE

Contact?

Wave

Heb je een vraag, voorstel of opmerking? Neem contact met ons op. We gaan graag in gesprek.

CONTACT